Přemýšlím...

Přemýšlím...

Anotace: Zase na mě všechno nějak dolehlo...

Směji se,
však mysl mračí se a skomírá.
Vyber si jeden lístek
a napiš,
tak jak se to dělává,
že člověk je herec
a všechno je jen hra.

Pláču.
Štěstí a smutek ve mně zápasí.
Tak přestaň myslet na mne
a pozastav se nad sebou.
Každý musí být,
aspoň jednou,
tak trochu sobec.

Nenávidím
ty, co vzali mi mé ideály,
tedy pokud vůbec nějací byli.
Vytvořím si své vlastní sny
a nazvu je jinak -
realitou.

Toužím
po určité kráse tohoto světa.
Je nádherná a pomíjivá,
tak jako láska a smrt,
tak jako přátelství
a touha.

Myslím
na přátelství a zradu.
Jedna neopatrnost a jste vrahem.
Bolest a vina.
Lítost a pak něha.
Nic není zadarmo...

Koupíš si tělo, úspěch, slávu.....ale ne štěstí a mou lásku, za to se ti omlouvám.
Autor Lacosta1, 31.10.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí