U baru

U baru

Anotace: Do školy na téma Lidé bez domova

Světla pouličních lamp jsou sotva vidět v šeru.

Už bude jedenáct-

jedenáct v noci.

Sedíme spolu na lavičce.

Nehnutě vedle sebe

s hlavou skloněnou.

Konečky prstů přejíždíš

vyryté nápisy ve dřevě.

Já Ti promlouvám do duše,

ale vidím jen prázdnou mysl.

Co hledí někam do neznáma.

Je ti skoro 25 let,

máš hnědé vlasy,

modré oči

a maturitu.

A plno cílů

u baru s vodkou v ruce.

Dnes se mnou nemluvíš,

S kývnutím odejdu

a tím ti uvolním místo ke spánku

na lavičce

plné vyrývaných snů.
Autor Noctis Mania, 01.11.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí