Snad se nemineme...

Snad se nemineme...

Anotace: To je to v každém z nás ukryté mládí..

Sbírka: My favorite

Tu vůni z šuplíku, tabáku a
převoněných krepákových růží
z poutě,
poznal bych i s vyraženým dechem.

Takové drobnosti odnesou tě
do dětských let, do krásných momentů
nepoznamenaných spěchem..

A perleťové trsátko připomene mi
tvoje hnědé všenaznačující oči
v jemné tváři
I nábojnice bez prachu tebe připomene.

Krásné procházky po obyčejných místech
rozzáří chmurný den, když vyjdu s myšlenkou:
Snad se nemineme?

Ve stínu stromů za měsíčního
přísvitu listí jemně šumí
něžná a divoká,úplně do běla
lehnout na záda,ty víš jak to umí...

Házeli jsme nožem prasátka
na stěnu vždycky při rozednění
A písničku, kde v dlani motýl usíná
hvězdička už zhasíná. Zpívalas
na krásné snění...

Neumím naladit všech dvanáct
strun,ale tobě to nevadí
hraješ ač neladí.
To je to v každém z nás
ukryté mládí.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 05.11.2006
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkné, líbí se mi ...

27.11.2006 17:21:00 | NikitaNikaT.

je to krásný vyznání, vpletený do vzpomínek, je to pěkné dáva to naději, že existuj i jiní lidé, než co znám já, je v ní hodně Tebe a Tvoje děvče by měla být moc šťastná že Tě má:)

05.11.2006 17:31:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí