Biologický hodiny

Biologický hodiny

Anotace: Jde o předělu mezi životem a smrtí. Záleží, co s životem uděláš.

BIOLOGICKÝ HODINY

Prozatím svobodě dávám svoji přednost
a plním si svý sny.
Babička na hřbitov jde přes most,
rychle se jí sčítaj dny.

Zdrhám zas pryč někam z domu,
kde vládne prozatímní babinec.
Za holkama chodím dnes a znovu,
doma je to občas celkem blázinec.

I děvčatům tikaj biologický hodiny,
já však chci mít ještě chvíli klid.
Mít děti na světě není to jediný,
prozatím si chci jinak život zpříjemnit.

Máma by co nejdřív raděj vnoučka
než kolemjdoucí smrt.
Místo dítěte na klíně jí leží kočka
a před barákem zimou klepe se náš chrt.

Přišel jsem na rozcestí
rozhodnout se kam jít.
Najít přátelství, lásku, štěstí -
všechno bych chtěl mít.

Odtikávají nám tiše
naše biologický hodiny.
Pak nebude už další příště
ale jenom to jediný...
Autor jehlaspichlas, 06.11.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí