Poslední varování

Poslední varování

Anotace: možná Vám ublížím...Vám co si tak rádi říkáte přátelé...tak mě moc nedrážděte,anebo...jak chcete...

Není mi do smíchu,není mi k pláči.
Děti s kudličkami v hlavě mi skáčí.
Jsem jako dutý strom na stráni bez trávy,
kde se už staletí konají popravy...
Červotoč bez dřeva,lopatka bez písku,
švihám vás po zádech provazem z řetízků.
V minulém životě kat s kápí na hlavě
byla jsem nejspíše,již je čas k nápravě.
Bůh na mne pohlíží skrz prsty z nebesů,
nikdo z vás nezvedne tu tíhu,co nesu.
Jsem jako vlkodlak za svitu měsíce.
Však pro mne můj měsíc září chvil tisíce...
Vypouštím krahujce chycené do pastí,
toužím se proletět Macochou,propastí...
Má mysl svobodná chopí se kormidla
a běží kam chce si,aniž bych pobídla.
Podstoupím rizika,že mě vzduch upustí,
snad tímhle vykoupím mysl svou z hříšnosti.
Z hříšnosti nesmírné.V představách bodám vás.
Pak tohle pomine,jen aby zbyl vám čas!
Autor haki, 06.11.2006
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

naopak,já jsem velmi šťastný člověk...opravdu...jsem tak šťastná,jak chci,jak se šťastnou udělám...to ,jestli jsem štastná záleží jen a jen na mě...

02.02.2007 09:01:00 | haki

jsem fascinovana tvyma basnema... bohuzel je asi nepise stastny clovek ale vez ze nejsi sama .)

30.01.2007 16:28:00 | Persephone

wow, tak tahle mě fakt dostala

08.11.2006 20:09:00 | Duckey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí