Život

Život

Anotace: strasti a krásy života (nuda)

život

život je křehký dar
a s tím musíme jít dál
sem tam se brouzdat pustou plání
táhnout břemeno zklamání
rozloučit se z každou smrtí
co potkalo mnoho krásných lidí
mi musíme přihlížet jak oni umírají
ale život jde dál

život má i mnoho krásných věcí
lásku smích a pocit naplnění
láska nám v životě srdce rozpálí
smích pak polénko přiloží
a v našich srdcích se oheň naplnění rozhoří
když tohle vše ve svém srdci máme
nutí nás to žít dále
Autor Dzin2, 07.11.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň, jen zkontroluj pravopis. Za poezii ovšem 100.

07.11.2006 14:27:00 | Marťafon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí