Trest smrti Saddáma Husajna

Trest smrti Saddáma Husajna

Anotace: Opravdu je pro vraha trestem smrt?...A nejsme sami vrahy, když mu ji dáme?

Zabil desítky lidí.
Někdo to jinak vidí.
Dostal smrt v oběšení.
Někomu potěšení...

Zkuste, lidé, zaostřit
přes ty slzy radosti.
Sami vraždu plánujete.
Tolik se z ní radujete.

Oko za oko, zub za zub.
Každá vražda má svůj rub.
Prohlédněte vaše snahy.
Zjistěte, zda nejste vrahy.

Smrt je pro něj vysvobození.
Copak horší trest už není?

Je pozdě, sudí. Oprátka se zhoupla...
Autor mozec, 07.11.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak s tímhle plně souhlasím. Měl by se celý život utápět ve výčitkých svědomí(jestli nějaké má!).

07.11.2006 16:32:00 | Karmina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí