Variací Proklínám své Zrcadlení

Variací Proklínám své Zrcadlení

Anotace: Malinko jsem vykradl "hroby"...

Ve stínu pod fíky
milovat slavíky

Proklínám ty tvoje ústa proklínám
Konec zlých věcí ni nevnímám

Dívám se dívám a ty spíš
dovol mi otevřít srdci spíž

Láska je pořád večernice plující černou oblohou
nemůžu zazlývat andělům, že milovat nemohou

Den se v růži skryl
a nám zemřel Karel Kryl

Jde déšť a já jdu sním
naproti dnům nevšedním

Milimetr nebeských rozměrů
dovolí mi připlout do břehů
Autor Sebastian_13, 07.11.2006
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí