Špatný krok udělat stačí

Špatný krok udělat stačí

Anotace: Snadné je žít, ale někdy se prostě nechce a skočit se chce

Krev, krev,
potím krev
živote ze mě slez
ať nezažiji už dnes
ať jiní potí krev.
Do pekla vrhnu se dnes
víc života bych neunes.
Stačí malý chybný krok
pod brzdící vlak skok
života nebude ani lok.
Co ti jež by tu zůstali?
žalem by zaržáli
někteří i skonali.
Proto kupředu levé
jen cesta těžce se hledá
prostě trním je pokrytá.
Radost, láska, štěstí
tě jednou přivítá.
Neboj se udělat krok stranou
tam najdeš svou vyvolenou
najdeš ji také samotnou
jedno tělo vznikne ze dvou.
Autor Michálek, 08.11.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí