S dírou...

S dírou...

Anotace: někdy ve mně převládá pesimismus...

Nůž v krku nebo hluboko v srdci?
tvé slzy na mé bledé kůži se krčí
možná dovedou mě k lepšímu světu
možná probudím se na louce plné květů...
ale kdo ví co čeká nás?
co když zas vrátím se mezi vás?!
a budu znovu trpět tou špínou
snažit se zas přežít a pak stejně zůstat s dírou...
...v hlavě
Autor Mag Dí, 08.11.2006
Přečteno 276x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí