Mor

Mor

Anotace: Kruták....

Jednou večer přišel k nám
neptal se zda může dál,
přišel tiše nepozván
jeho úsměv ve tmě plál.

Prošel všechna stavení
vymet každou světnici,
jenom pro své bavení
nakazil celou vesnici.

Za pár dní je zkáza všude
černá smrt si nevybírá
co s námi ted sakra bude?
každý dveře zavírá.

Dveře s křížem černým dost
jak jasné to znaky jsou
kříže černé jak ten host,
co lidi straší nákazou.

Skoro v každém domě je
mor,ten krutý zabiják
bolest trápí všemožně
nevynechá ani zrak.

K vidění je všeho dost,
mrtvoly jsou všude k mání
nemějte však na mor zlost,
je to jeho povolání.

Vždy přežije pár lidí
naděje nikdy neumírá
jen at každý kolem vidí
že naše vůle neskomírá.

Mor dál spěchá raději
na někoho narazí
dříve nebo později
a toho potom nakazí
Autor Nicegirl, 09.11.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to, dobře vykresluješ postavu Moru. A někdy se to i pěkně rýmovalo. :o) Fajn práce.

11.01.2007 13:34:00 | Sokolička

tahle je dot krutá a mě se líbí protože mi někoho tím připomínáš

14.11.2006 13:13:00 | whiolet

Pěkná báseň s zejímavým tématem.

09.11.2006 14:56:00 | Karmina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí