Balada pro lásku

Balada pro lásku

Anotace: ???

Když ptáš se proč?
Odpověď neznám na tu otázku.
Avšak věř, že pro lásku,
kterou cítím k Tobě,
já budu žít i v hrobě,
a třeba srdce své dám v sázku,
abych ten cit-tu lásku,
Tobě mohl dát,
Tebe moh mít rád.

Když ptáš se proč?
Odpověď znám na Tvou otázku.
Miluji Tě-jsi jak z obrázku,
který život maloval,
a barvami nešetře,
když štětec míjel paletu,
v citu a lásce se radoval.

Ty má milá z obrázku,
srdce své dám třeba v sázku,
aby ten, koho já mám rád,
mohl se, se mnou, ze života radovat.
Autor Jan Blahovec, 08.02.2005
Přečteno 839x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí