Pravda

Pravda

Anotace: Tenhi...Nakin Laulu

Pravda je jako holé břicho,
a pohled na oblohu plnou hvězd,
pravda je slovo...ale i ticho,
jehož tíhu nemusíš
umět ještě nést.

Pravda je láska a tiché probuzení
vedle tvé hlavy
vedle tvých cest...

Pravda jsou návraty,
pravda je touha
několik tónů
bez slibu pouhá
přítomnost komety...

Pravda je hledání
a pohled na dno duše,
proč jsi se zachvěl
a tváříš se hluše?

Podej mi ruku,
odpověď tvou znám....
tvé srdce miluje,
přesto chceš být sám....
..............
..........
.......
....
.
Autor Verena, 10.11.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí