bytost

bytost

Anotace: Jízda vlakem je inspirující.....a plodná:-)

Chce se mi brečet, chce se mi řvát,
strašně nadávat.
Protože nezažiju volnej pád
s někým kdo mě má opravdu rád.
Jsem snad
jak slizkej had
co plazí se ve sněhu když je máj?
Na nic si nehraj!
Vždyť je to jen ráj,
i lidi v něm umíraj.
Tak buď rád, že se plazíš hned
a ne jak oni...
..až když je na kolena srazí
ti milí sliční vrazi.
A kdo se neurazí,
tak ať táhne
a temnota ho zmrazí.
Na kost pak prokřehlé
duše se zarazí
a uvědomí si svou extázi
svobodného bytí -
- ne jen bezduchého žití!
Autor Jacues W. Moucheron, 09.02.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí