Mladá noc

Mladá noc

Anotace: Takle to dopadá, když sním.

Noc byla ještě mladá,
když náhle jsem se probudil,
Tys ležela u mě nahá,
jemně jsem Tě políbil.
Na ta místa co já jen znám.

Noc byla ještě mladá,
když na posteli já se posadil,
Tys ležela tam-jen tak nahá
a v tom jsem se probudil.
Lásko,jsem rád,že Tě mám.

Tys mé štěstí,
Tys můj smysl,
čas tak letí,
celou mysl,plnou Tvého dechu mám,
když tam jen tak-ležíš nahá,
jsem rád,že Tě znám.
Autor Jan Blahovec, 09.02.2005
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí