Duhovka

Duhovka

Anotace: barevný svět

Duhová kulička na mé dlani
je připomínka dětských let.
Možná mi splní tajné přání,
možná mě vrátí časem zpět,

do doby, kdy jsem byla malá.
Do doby šťastných dětských let.
S duhovou kuličkou jsem si hrála
a přes ni barevný byl svět.

A pak jsem na ni zapomněla.
Kde byla, po celý ten čas?
Dnes, po letech mi připomněla,
že barevný svět je v každém z nás.
Autor danav, 13.11.2006
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Příjemné na duši.

12.12.2006 21:27:00 | Alucard

...chjo ...
...:) ...

13.11.2006 13:34:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí