Továrna S.

Továrna S.

Anotace: ???

Továrna S.

Znamení v mozku,vypálené bolestí jiných tělních schránek,
samozvaný soudce s osudem ve svých dlaních.
Vstupuje do života,přinášející smrt - bez pozvánek.
S citem pro jedno : zabít,aniž sám sebe zraní.

Strůjce osudu,stvořitel temnoty,posel zpráv špatných.
Necitlivost,chlad,bezmyšlenkovité chování a jediný cíl,
to je on.Posel smrti,který uspíší chod časů chvatných
ještě rychleji než kdo může chtít.Pán tvých posledních chvil!

Váhy spravedlnosti nakloněny jsou,s jeho přispěním tím "málem"
v nesprávnou stranu.Nad plameny ohňů pekelných.
Vládce vás všech.Vás otroků - on je tím králem.
Co víc může zranit než on a jeho zlomyslný smích_

Uchvatitel myšlení a konání,zotročitel lidských duší.
Je všude kolem a přeci nikde.Není vidět - je cítit.
Se svou krutostí ti naději nedá,nelze nic dobrého tušit,
když ve zmatku pomalu podléháš.Táhne tě k sobě,padl jsi do jeho sítí.

Jeho dlaně jako dýky drásají svědomí.A svítí temně oči.
Není přirovnání k tomu katu,jemuž netřeba kápě.
Je jako šelma,číhající na kořist,která chystá se skočit.
Rozrůstá se jeho říše.A tebe budou vlastní slzy zkrápět.

Zvuk pohřebních písní,květy bez vody,snad bible a svíčka
jsou svědky konců hrozných.Zase přispěl jsi životem spasiteli.
S pocitem že trnovou korunu máš sám.Copak život tě hýčkal?
Oddáváš se pokoře,zlu,smrti...s tvým STRACHem už tě nikdo nerozdělí!!!
Autor o.a.k., 13.11.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klasicky o.a.k.ovsky rozvláčné a zdařilé.

14.11.2006 02:09:00 | Istar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí