O pravdě

O pravdě

Anotace: Miluj pravdu, mluv pravdu a žij v pravdě. J.Hus

Z rozbitého džbánku už nikdy neslepíš nádobu na vodu,
jsou chvíle, které nepřemůžeš,
ač se snažíš sebe víc.

Za pravdou se člověk honí
a když ji má tak se kloní,
Za humny však číhá strach,
který ji chce odebrat.

Ubráníš ji?
Jsi si jist?

Máchne křídly, spálí mosty,
tvé pravdy se rychle zhostí.
A ty můžeš věřit jen,
že to co bylo, nebyl sen.
Autor Ďábel sám, 15.11.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne myšlenková, dobře se mi četla, líbí se mi ... Cosi v sobě má.

15.11.2006 20:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí