Krása

Krása

Anotace: Trošku jsem si nevěděl rady s grafickým členěním básně tak to pls moc nekritizujte ;-) Napsal jsem to pro školní kolo recitační soutěže, takže jsem se snažil, aby to mělo náboj, který se naplno projeví v přednesu.

V kůži oděná
Jen pro mne svlečená
Jen pro mne tu ta kráska stojí

Každým dnem
Ne domů, ale sem
Ne domů
Pro mne tu ta krása stojí

Milion hříchů
Utopeno v jejím smíchu
Jednou se od poutám
Od té krásy co srdce drží –
pevně

Přicházím k večeru
Pěstuji nevěru
Zrádné - nevinnosti a slasti
S tou krásou - co zlomit jen stěží

Přijde poslední stanice
a já už nikdy - nikdy více
Nestanu se vrahem svým
S krásou
Už se víckrát nespatřím
Autor Res!st, 19.11.2006
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí