Kritika

Kritika

Anotace: pro všechny kritiky na mé díla pro ostatní jen další verše co sem udělal

Někdo má svůj divný rým
někdo se rozplyne jak dým
každý svým srdce cítíme jinak
nad čím tady vlastně mohu vzdychat

že někdo nepochopí co si myslím
co za rozumy si v hlavě syslím
je mi to jedno a je mi to fuk
ať každý klidně kouká na mé verše jak puk

já sám někdy u cizích jen zmatek se slovy vidím
a marně se po smyslu jejich veršů pídím
je mi to jedno a je to můj upřímný kec
pořád lepší mé divné verše než od pravidel nějaká klec

tak si mějte názory své velké
ve mě nevyvoláte chvilky vzteklé
Autor Sirnis, 20.11.2006
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí