Lev

Lev

Anotace: o krásném plyšovém lvíčkovi :)

Můj lvíček je měkoučký,
pohladíš-li si ho, zjistíš, jak kožíšek má
krásně heboučký.
Každý večer v posteli na mě čeká,
leknu se, když venku hrozivě pes štěká.
Lvíček mě ochrání,
s ním nemusím se bát.
Známe se od narození,
ten musí o mně snad vše znát.
Vyrůstali jsme spolu a já ho mám ráda.
Je dokonalý-hustá hříva,velké oči,žádná vada.
Už v postýlce se ke mně tulil, to vím.
doteď slaďoučké sny s lvíčkem sním.
Autor Gagulii, 12.02.2005
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí