Sebrané spisy leckoho

Sebrané spisy leckoho

Anotace: Slepý maratonec ....:)))

...
...

Důlky ve tvářích
snad naozaj
psí kulky
Když zařadíme se
narovno
na hovno

S větrem v zádech
prosvítá
odvápněná kostrč
Tak prosím
postrč
a strč

Prvního na konec
buď lakomec
ústa semknutá
Jako vikář
s holkami
z kalendáře
Autor Pablitofracek, 24.11.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady nemůžu hodnotit, když už vím...ale víš,že můj pocit byl dost fajn.;))
Zanz, není to spíš už bezdotykové? ;)))

28.11.2006 20:56:00 | muerta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí