Náhrdelník z usínání

Náhrdelník z usínání

Anotace: ...

Pod zšedlou oblohou
Zapálila slunce
Do křehké běloby
Ornamentů vloček

Políbení
S výdechem heřmánku
Na rozkvetlých
Loukách třpytu

Rozpálené hvězdy
Pouličních lamp
Při čtvrté hodině
Sevřou světlo

Do tmy pozlacení
Skrytého poháru
Rozevlátých listů
Jako oči

Kamínky
Provoněné zimou
Schvátila rozechvělost
Závěsem větví

Poletující
Mezi kůrou
Stromy usínaly
Ukolébavkou
Praskajícího ohně ..
Autor Anima de Vries, 26.11.2006
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klasická výborná houpačka tyto se mi libily vždycky

26.11.2006 18:39:00 | Pavel Kotrba

Hladká a obroušená. a pohladila.. díky

26.11.2006 13:43:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí