hledání bolesti

hledání bolesti

Anotace: sen, co se zdá v pravé poledne je zde ale něco, co stále nevím

je zde ale něco, co stále nevím
Je konec utrpení konec léta ?
a stále hledám nové nalezení

Přemýšlel jsem nad peklem - je to hledání bolesti
ale horší než to, je PŘEDPEKLÍ
TO, co končí nebem
a začíná v podzemí

čekání jsou muka největší
a ďábel JE mé vědomí
- snad myšlenky a sny mé se nesplní

Přemýšlel jsem nad peklem - je TO HLEDÁNÍ bolesti
sháněl jsem klid a oči jsou jak duše BRÁNA
bolest je jak plutí životem
a ŽIVOT nehojící se rána

Přemýšlel jsem nad peklem - JE to HLEDÁNÍ bolesti
nebolest -
je nestrach, narozený neživot a KONČÍCÍ bezmrtví
ale trochu času zbylo mi, když
konec přišel, ale to SE nikdo nedoví

Přemýšlel jsem NAD PEKLEM - je to hledání bolesti
hledání života, POSEDLOST pohybem a V pohybech
...ale kolik stojí ZAPOMNĚNÍ ?
když bolesti svědomí po chodnících zvrací
a hledání odpovědí nic NEMĚNÍ

Přemýšlel jsem nad peklem - je to hledání bolesti
větší než peklo je život
konec jsou akce a činnost
nebo snad necit je ÚVOD
a UKONČENÍ je vítaných hostů průvod

přemýšlel jsem nad láskou
ale NEZMĚNÍ to hledání pekla
je to hledání bolesti
je to hledání života
je to hledání zapomnění
je TO právě ten KONEC světa?
přemýšlel jsem
Autor dead-head, 27.11.2006
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo ví...jestli je vůbec nebe...třeba je jen věčná nicota...a ta je horší než peklo...*:/

20.08.2009 12:41:00 | PIPSQUEAK

ach jo, kdo si treba vsimnul,ze je to basen a uvaha obe spojene a prolnute dohromady?

24.05.2007 15:44:00 | dead-head

A co tak hledání a zvládnutí "odpuštění"

24.05.2007 14:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Vykašli se na peklo. Peklo není, je jen nebe, tak koukejme žít tak, abychom tam byli. A to přemýšlení nad láskou ti schvaluji. Přeji, ať ji najdeš.

16.12.2006 14:41:00 | prostě já

koukam,ze nikdo nic moc nepoznal..skoda, moc skoda

11.12.2006 17:35:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí