Andělská láska

Andělská láska

Naše představy jsou kouzelné,
nádherné a smíšené.
Naše hodné,přatelské duše,
za kterými někdy i malý ďáblík kluše.
Naše blahodárné úsměvy,
které nosíme už od školy.
Naše andělské vlastnosti,
žijeme v nádherné atmosféře a blahosti.

Kolik je nás nikdo neví,
dle toho jaký jsi,tak se ti já a jiní zjeví.
Buď hodný a spravedlivý,
statečný a odvážný.....

Máme důležitý úkol,
opatrovat lid,
není to lehké,
nemáme klid.

Duše vaše čísté jako bílá barva,některé černé jako uhel,
snažíte se být za každou cenu nelepší,
a čekáte jen jak se váš ,,soupeř'' polepší.
Ve vaších duších jsou ukryty vaše osoby,
které tvoříte jen vy.

Porozumějte naším slovům,
věnujte lásku i jiným než sobě,
až pochopíte těchto jevům,
pak teprve řeknete:,,vše je člověče jen na tobě.''
Autor Dušekteráztroskotává, 27.11.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musim ti říct, že tahle báseň mě zvedla ze židle a svět se se mnou zatočil, bylo to krásné pohlezení po duši!!!

15.12.2006 12:41:00 | Christien

prosim ohodnoťe mě nebo mi napište na co si mám dávat pozor děkuji:-)

28.11.2006 13:55:00 | Dušekteráztroskotává

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí