Tři pera

Tři pera

Anotace: Opět dílo napsané v někoilika minutách...

Zvláští znamení ti anděl dal,
položil za okno tři bílá pera,
abys snad přemýšlel, a pravdu znal,
procitla hluboká sféra.

To první, co růžově svítí,
jsi do srdce pro lásku vložil,
a na důkaz věčného bytí,
ruce si do klína složil.

Druhé se stříbřitě modralo,
jak noční obloha s tisícem hvězd,
ruce tvé něžňounce laskalo,
stalo se poutníkem cest.

A třetí poslal jsi po větru,
letělo krajinou až na kraj světa,
stál jsi tam, jenom tak ve svetru,
a vzpomínal na vůni léta.
Autor Dilla, 28.11.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dito krásný.Moc fakt krásný

29.11.2006 15:57:00 | Prousan77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí