Na cestě

Na cestě

Anotace: ... jen tak

Chtěla bych
- jít světem bez mapy
a bez kompasu,
jít jenom já a ty
a hledat skrytou krásu.

na cestě
potkávat pocestné,
jen tak si povídat,
poslouchat srdce své
a city neskrývat.
Autor danav, 29.11.2006
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí