Pán a Svět

Pán a Svět

Anotace: ?

Potkala jsem pána,měl harém plný žen,
cítil se však všemi opuštěn.
Pravil krásných slov,
všichni ho už však měli dost.
Nikdo už nechtěl mu naslouchat,,,krásná slova plná lží,
už mezi nás nepatří.

Tak pán opustil ten dům,opustil město,zem,,,,,
On do dálek šel hledat tu zaslíbenou zem,město,dům,,,,,
ve kterém může naslouchat svým snům.

Tam v samotě snad pochopí ,
že nejen slov,ale i naslouchání třeba je.
A nejen slova i činy
říkají a ukazují naše zločiny.

Tam v daleké zemi on pochopí,vrátí se zpět ,
už nebude nám závidět.
Bude nám přát,
vše co život může nám dát,
pak i my jemu popřejme,
jeho snům i slovům sluchu dopřejme.

PÁN ,,,,,,bude napraven
SVĚT,,,,,,bude spokojen
Autor Kamuniak, 14.02.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí