Rošťáctví

Rošťáctví

Anotace: zvu vás na bezva úlet :-)

Pojď se se mnou zout
a očima rošťácky koulet.
Schováme boty pod pracovní stůl…
Bude to úlet.

Aspoň na chvíli
dej vale výpočetní technice.
Na hlavu natáhnem vánoční čepice
a půjdem se courat tím městem
obaleném do vánočních koled.
Pojď, bude to úlet.

Navlíknem rukavice
a ze starých novin uválíme sněhuláka.
Na hlavu hlásnou troubu.
Kdo chce ať si zahuláká,
do kartonových trumpet.
Pojď, bude to úlet.

Pojď, zase hrajou tu písničku….
This is the Christmas!
Obličeje se mi protahují do veselých grimas,
tak zatancujem trdlovačku,
ať se děti v parku u školky baví,
pojď, bude to úlet, pro nás –
pro nás starý.
Autor milenium, 30.11.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak sem se u toho vesele usmál a to se mi moc nestává.. :) Pěkný!!

04.12.2006 13:53:00 | onheek

Pchjo, nádhera, skvělý, úžasný... báječně jsem se odreagoval. Myslím, že by to stálo zhudebnit... :-)

30.11.2006 12:09:00 | Buližník

Jdu!

neuvěřitelný,
přidali se i plechový potvory
a říkají, že to bude skvělá NOC

30.11.2006 10:32:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí