Se skloněnou hlavou

Se skloněnou hlavou

Anotace: ...

Sama ve snech unesených
Kráčím
S hlavou skloněnou
Co mám v očích otevřených?
Jen lhostejnost skleněnou
A roztříštěné střípky bezpráví
Vzor ideálně trpké únavy
A bolesti nevedoucí ke štěstí,
Snad jen to a nic už dál,
Touha jít na upíří bál
Snad uhnízdila se mi kdesi,
Přesto chvíli žít kdes přec chci,
Ač jdu světem se skloněnou hlavou
A stále hledám cestu pravou…
Autor Ammazonic, 01.12.2006
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkný, ale zkus tu hlavu zvednout, i když je tak smutno jako v tvé básni.

01.12.2006 14:42:00 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí