Zemřelo dítě

Zemřelo dítě

Anotace: Zastavte války!!!

Nezhaslo slunce
to zemřelo dítě
už ztichnul jeho smích
žilo tak krátce
teď houpe se na oprátce
všem lidem na očích

nemělo chříchu
na duši čisté
jen chtělo šťastné být
pro ostudu světa
mrak supů se slétá
proč nenechali jej žít

kabátku cáry
v prachu a krvi
v srdci matky krutý bol
pro ostudu světa
mrak supů se slétá
tolik mrtvých duší kol
Autor Sarah, 15.02.2005
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa, VIOXX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Výborný !!! Vážně !!!

21.01.2008 15:50:00 | VIOXX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí