Vánočním růžím

Vánočním růžím

Anotace: Pantoum na jiný způsob..

Sníh zvolna objal břízy
Když ohně v krbech plály
Barevným setkal přízi
Vtisk chladu katedrály

Když ohně v krbech plály
Zpěv křičel nad jezerem
Kde havraní tmy vlály
Do noci pod úderem

Zpěv křičel nad jezerem
Vábením řeky splýval
Den skrytý před večerem
Vánočním růžím kýval

Vábením řeky splýval
S nachem květnaté řízy
Svítilny rozezníval
Sníh zvolna objal břízy
Autor Anima de Vries, 04.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta noc pod úderem byla taková hutná, skvělá. líbila se mi celá. moc povedené, ani.

09.12.2006 20:33:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí