O stáří

O stáří

Anotace: Co bude? Nebo je?

Svět se zasnil do tajemna,
měsíc do noci krásně vplul,
byla si ke mně tolik jemná
škoda, že jsem procitnul.

Den po dni mizí v dáli,
sen se z hlavy vytrácí,
ty dny, kdy jsme se smáli
pomalu už odchází.
Vzpomínky se ukládají,
někam do paměti,
možná že se nevrátí
vždyť je to jen smetí,
každý den ho přibývá
ať chceme nebo ne,
Bůh se v nebi usmívá
a neříkej, že ne.

Slunce vstupuje na nebesa,
svět se pozlatil,
moje srdce dnes jen plesá,
že jsem se vůbec probudil.
Autor Ďábel sám, 04.12.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to jistou myšlenku, člověk se až zamyslí, líbí se mi ... taková životní.

07.12.2006 17:49:00 | NikitaNikaT.

:-)

05.12.2006 19:38:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí