Bouřlivý obraz

Bouřlivý obraz

Anotace: ...

Fotky svých blízkých pověsme na zeď
a opilí touhou vtrhněme do ulic
Ať zní chorály bezhlavých myšlenek
Ať prázdní se láhve bláznivých nadějí
Vždyť stíny světel, hvězd a noci
budou zas tiše konejšit tmu
Když posledním úderem zvonu
obloha nabyde krásy
a v opuštěných parcích
k jedénácté hodině večerní
vrátí se matoucí láska
v šatech pobledlé vášně
Autor Jean-Valjean, 07.12.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přijde mi to trochu jak velká francouzská revoluce.... to bude asi tím autorským pseudonymem.... :-)

07.12.2006 10:10:00 | Christel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí