Všude je ticho

Všude je ticho

Anotace: Takhle nějak se teď cítím........

Všude je ticho
všichni mlčí
všude je ticho
ústa něčí

Všude je ticho
nikdo se nesměje
všude je ticho
sněhové závěje

Všude je ticho
jsem tady sama
všude je ticho

Opuštěná dáma
všude je ticho
tak ticho tak sama
Autor Art.Ep, 09.12.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a kdo je sám..často bývá unikát..

31.01.2007 22:05:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí