Sindynka

Sindynka

Anotace: Píši zde o kočičce kterou máme s přítelkyní,i když vše zpočátku vypadá jinak.

Zradila jsi mě,
zranila mé city,
proč právě mě,
nevěrná jsi ty.

Vídám tě každý den,
přesto jsi mi cizí,
nečekal jsem,
že láska náhle mizí.

Někdo jiný má tě rád,
nedal by tě za nic,
vím že opět přijdeš,
je to láska bez hranic.

Máš devět životů,
já mám jen jeden,
oba tě milujeme,
né z nás jen jeden.
Autor Robert Thomas, 10.12.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí