Větrníček

Větrníček

Anotace: tak dlouho už se netočil...

Konečně se zas točí
na dřevěné osičce
trochu nalomené
očazené plamenem
poškrábané
a mastné včerejškem
poskřípává
jde to ztuha
jako by to zapomněl
skoro nesměle
aby nerušil
když konečně přišel
ten správný vítr

růžový větrníček
mého štěstí...
Autor Hana Trnková, 10.12.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí