Drak I

Drak I

Anotace: Tento písňový text je součástí většího projektu, který se připravuje.

Sbírka: Písňové texty

Ráno svítí slunce za mlžným závojem
můj drak si létá, nadmíru spokojen
hezký sen se mu dneska zdál
a hezké počasí dnešní den přichystal

Hele tady jsem, no tady
proč odvracíte svojí tvář
vždyť nepřinesl jsem špatné zprávy
proč je člověče odmítáš

Že můj pán divný je?
Na tom není zrnka pravdy,
že draky z papíru slepuje ?
To nedělá se tady ?

R:
Tak jak jiní
i vy jste schovaní
za kousek barvy
a drobet plátna
já to vím
to je ochrané zbarvení
až za maskou
ta tvář je pravá

Já z dálky přiletěl
nový vítr mě přináší
posílá mě můj stvořitel
se zprávama že přichází

Já jsem jenom z papíru
má tvář je maskou barevnou
Pro vás ušit jsem na míru
povahu máme podobnou

Ráno svítí slunce za mlžným závojem
můj drak si létá, nadmíru spokojen
hezký sen se mu dneska zdál
a hezké počasí dnešní den přichystal
Autor jeejay, 12.12.2006
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je bomba.. to se mi líbí

26.03.2007 11:53:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí