Střepy

Střepy

Anotace: -

Na kolenou

sbíráš duši svou

do země zarytou

hlavu v písku

řekla jsem

'štěstí risknu'

 

Ale ten okamžik

-ostrej břit

 

Vryl ses mi do srdce

a nejde to zastavit!

 

Jaká bolest

je opouštění

a jaká lest

jeho odpouštění

 

Zastavil se čas

nechme se překvapit

slyším tvůj hlas

..a nechala jsem se polapit!

 

Na kousky rozlítlý

všechno co bylo

oči zalitý..

 

Proč nejde pochopit

že s tebou

je mé duši milo?!

 

Když střepy jsou rozbitý..
Autor Lioness, 28.10.2011
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a bude zase líp

28.10.2011 14:24:01 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí