OCH LÁSKO...../JSEM JEN ROMANTIK

OCH LÁSKO...../JSEM JEN ROMANTIK

Před stínem který rád poznávám
zpívám blues té naději co zamávám
Och lásko jsem jen poutník
Och lásko jsem tvůj romantik

Před světem který v sobě skrývám
zpívám blues co v tichu potkávám
Och lásko jsem jako lodník
Och lásko jsem jen romantik

před světlem co zraje jen,já se ptám?
zpívám blues které v srdci ukrývám
Och lásko jsem jako loupežník
Och lásko jsem asi romantik

Před stínem který rád ukrývám
zpívám blues a znovu začínám
Och lásko jsem jen poutník
Och lásko jsem asi romantik
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.10.2011
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, TetaKazi, zenge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St...:-)

30.10.2011 19:59:59 | TetaKazi

Och lásko jsem jako loupežník...
To se mě líbí, lupiči. st :-)

30.10.2011 16:30:02 | hatlapatla

ST asisi

30.10.2011 16:29:53 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí