Zkus se do mě vcítit

Zkus se do mě vcítit

Anotace: -

V opilosti


jsem handlovala


s důvěrou Tvojí


měla jsem za to


že když mu pomůžu


že víc nás to spolu


spojí


že zapadnu líp


když situaci podřídím se


když s ostatními


se napiju


a v alkoholu


pomalu


utopím se


...


Kdybys mě neodháněl


a ode mě nešel dál


kdybys mi řekl, co mě čeká


kdybys vedle mě


celou dobu stál


nemusela bych se teď


tak provinile cítit


chtěla jsem jen dobře zapadnout


tak zkus se do mě


vcítit


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí