Naivní slib

Naivní slib

Anotace: -

Ve své naivitě


a ve svém špatném přesvědčení


jsem přednost


Pištovi dala


myslela jsem


že když pomůžu jeho


špatnému svědomí


že tím dostojím slibu


co jako terapeut jsem si


dala


...


Jeho svědomí černé


útápěl v opilosti


a možná čekal


až nevědomost


se ho zhostí


a Ty


díval si se pohrdavě


na mě


a já


v tajnosti


oddělávala jeho dlaně


...


Kdybych Ti řekla


co udělal


byl bys ho zabil


sám si říkal


že bys to udělal


...


a já


navzdory svému přesvědčení


dostávala jsem tomu


naivnímu slibu


i když jsem měla tušit


že se tím všechno


změní


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí