Jen Ty...

Jen Ty...

Anotace: -

Nikdy bych nepolíbila


jiného muže


nikdy bych se žádného


jiného


nedotkla


i když se to možná


může


já bych prostě nikdy


nemohla


...


V mém srdci


je místo


jenom pro jednoho


mou duši


v dlaních


jenom Ty svíráš


jenom Ty vídáš moje


slzy


a jenom ty


je svými rty slíbáš


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 191x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí