Vánoce

Vánoce

Anotace: ..ČTI...

Sníh bílý jako v pohádce,
prázniny trávím v chaloupce.
Vánoční svátky příjemné,
dárky z lásky kouzelné.

Jen tu chybí povídat si a láska,
to přece k Vánocům patří.....

Je tu temno a ticho,
neslyšet o Vánocích nic,je trochu psycho.
Jen se koukat,radovát smát,
neříci si mám Tě rád.

Je to príma mít radost,
ale neslyšet mám Tě rád vám zažene jakoukoliv starost...
Autor Dušekteráztroskotává, 14.12.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný až na překlepy, trochu kazí dojmovou stránku, jen tak dál:)

15.12.2006 12:38:00 | Christien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí