YU 55

YU 55

Anotace: -

Stínům snů přeji dobrou noc

vždyť málem svítá

není mi jedno, že ztrácí moc

rtěnkou dosyta

 

obloha rudne, v zrcadle

jitro se líčí

červánky tlumí vypadlé

z duhy, jehličí

 

paprsků zpoza obzoru

zlatěnkou zdobí

z mlhy v nehybném prostoru

jichž čiší kopí

 

na uvítanou spouští show

asteroidu

nezvaní hosti, jimiž jsou

z nebes poklidu

 

kameny jako Ypsilon -

- U padesátpět

svede na zcestí Země klon

virtuální svět

 

kterak dvojí cíl poslouží

budeme svědky..

snad Zemi život prodlouží

geniální tretky

 

 

 

 
Autor Petbab, 03.11.2011
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, Mbonita, labuť, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
ano, tady je hvězdná stanice, kde ráda vystupuji, abych se aspoň chvilku toulala oblohou i přiučila leccos o vesmíru :-)

04.11.2011 11:27:37 | Lota

Země potřebuje podrbat, vždyť asteroid olízne její šat

03.11.2011 09:36:44 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí