Et pulvis ero

Et pulvis ero

Niekto mi zaklopal na dvere,
zvonku, kde nežije nikto, kto by mal vstúpiť dnu.
To nástojčivé tiché klop, klop, klop
zvírilo prach na podlahe, na posteli, na mne,
celý som sa ním trblietal v svite mesiaca,
prenikajúceho cez zašpinené sklo.
To neúprosné chladné klop, klop, klop
znelo ako moje srdce,
skôr než som ho zaprel a vyhodil.

To posledné nežné klop mi pripomenulo, že si.
A konečne prichádzaš...

Autor nebech, 06.11.2011
Přečteno 567x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí