O padajúcej hviezde

O padajúcej hviezde

Anotace: -

hľadiac na hviezdu
si uvedomujem
aká som slabá

tápam pri pohľade na teba
a tápam aj keď nie som s tebou
či vôbec poslúchaš

tak ako hviezda padá
padá aj moja dôvera
ktorá sa roztrieštila
a roztrieštila aj moje sny
v ktorých sme boli spoločne
ako šťastný pár

a teraz prázdne šedé sny
strašia mi hlavu
behám v nich ako nahá kurva
ktorá zháňa niečo
čo potrebuje

a ja potrebujem veriť
veriť v teba aj tvoje činy

kiežby tá hviezda vtedy nespadla...

Autor maliska, 06.11.2011
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: nebech, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
až zase budeš vidět padat hvězdu nemysli na zklamání a mysli si na přání :-)

07.11.2011 16:41:08 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí