Kam jsme se to poděli..

Kam jsme se to poděli..

Anotace: -

Další dojebanej tejden bude
už brzy jen pár oken v kalendáři,
co nabídne další, je mi otázkou
tak skládám hlavu na poštáři
a opijím se nadsázkou..

Holka co kaštanově hrála
mi myšlenky nyní prsty splétá
a noc rázem něžně pookřála
jako vztek co si kolem létá

Je už příliš pozdě na nás dbát,
povstalci postavili svoje skrýše.
Chvíli ticho než špatně hrát,
tyhle srdcetóny velkorysé,
vskutku a napořád.
Autor Roger, 06.11.2011
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovní doplnky do rýmů. Celej já. :)

18.11.2011 01:42:24 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí