Ježíškovi II...

Ježíškovi II...

Anotace: ...

Já vím proč na tebe Ježíšku neveřím,
beránek nepřijde, nezazvoní u dveří.

Štědrý den sama, srdíčko na dva kusy,
s tím mým žalem dělat něco musím.

Stěhuji se pryč, je to tak lepší,
milovat Kulíška nic nevyřeší.

Děkuji Ježíšku za krásné vánoce,
snad lepší budou ty další - po roce...
Autor Ninka, 17.12.2006
Přečteno 790x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Trošku optimismu do toho života:)

17.12.2006 19:07:00 | Art.Ep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí