Výkřik I.

Výkřik I.

Anotace: -

Sbírka: I grieve

Po těch letech mě stále poznáváš;

tohle je špatně;

tohle se nemělo stát.

Lásko moje,

snad jindy;

v jiném životě

a v jiné galaxii.

Sbohem.

Tohle se nemělo stát.
Autor Žárovka, 09.11.2011
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí